Ruoppaus ja rantarakentaminen

Ruoppaus tarkoittaa vesistön pohjan kaivamista veden syvyyden lisäämiseksi. Mikäli ranta on liian matala uimiseen tai veneilyyn, se voidaan kunnostaa ruoppaamalla toimivaksi vapaa-ajan alueeksi.

Yrityksemme on erikoistunut ruoppauksiin ja muihin vesistöissä tehtäviin kaivinkonetöihin. Tärkein asiakasryhmämme ovat yksityiset asuntojen ja mökkien omistajat. Toimimme pääasiassa Länsi-Suomen alueella, yrityksen kotipaikka löytyy Porista.

Jos suunnittelette ruoppausta tai muuta rantarakentamista, voitte pyytää meiltä maksuttoman arviointikäynnin, jossa käydään läpi teidän toiveet ja tarpeet, sekä muut kohteen erityispiirteet. Annamme ehdotuksemme tehtävistä töistä sekä kustannusarvion tai urakkatarjouksen. Halutessanne myös poistamme puustoa, autamme löytämään sopivat läjitysalueet ruoppausmassoille ja opastamme tarvittavien ilmoitusten tekemisessä.

Erikoisalaamme ovat myös mm. hiekkarantojen teko, eroosiosuojaukset ja rantakivetykset, kiinteät laiturit, veneenlaskupaikat ja muut rantarakentamiseen liittyvät asiat. Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi niin mietitään yhdessä paras ratkaisu!